2018 yeni lif modelleri

Lif modellerine her gün yeni modeller ekleniyor hanımlar. Oldukça şık farklı ve güzel ve değişik lif modellerin yenileri daha eklendi hanımlar.  Bende hemen sizlerle paylaşmak istiyorum.

 

Çam dalı lif modeli

blank

Çam dalı lif modeline üç farklı renkli iplik kullanılmıştır. 9 numara örgü tığı ile işlenilmiş olan bu lif modeli bu senin trend olan lif modellerinden hanımlar.

 

Lale desenli lif modeli

blank

Laleli lif modelinde ise yine faklı renk iplik renkleri kullanılmıştır. İlk olarak yeşil iple zincir çekiyoruz daha sonra tomorcukları işliyoruz. Bir sır tomurcuk ,bir sıra zincir tekniği ile ilerliyoruz.

Çiçekli yuvarlak lif modeli

blank

Pembenin şirinliğini yansıtan çok şirin bir lif.  İlk orta bölümden işlenilmeye başlanılan lif modeli kenarlrı ile tamamlanılmış olan bir lif modelidir.

 

Yuvarlık lif modeli

blank

Çok farklı olan bu lif modelini de sarı ip ile orta kısımdan işlenilmeye başlanılmıştır. Zincir çekip yuvarlak  yapıp fıstık sayısı arttırarak yapıyoruz. İki sıra sonra beyaz iplik ile işliyoruz. Diğer sırayı yeşil iple yaptıktan sonra beyaz ve yeşil iple zemin kısmını işliyoruz. Sonradan lila ip ile yapraklarını işliyoruz hanımlar.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN